Személyi edzés

"Akár egy reggeli rutinról, filozófiáról vagy edzéstippről, vagy akár csak egy motiváló mondatról van szó, amely segít végigcsinálnunk a napot, nincs olyan ember ezen a földön, akinek ne jönne jól egy kis külső segítség."

Arnold Schwarzenegger

01.

Zsírégetés

02.

Izomtónus javítása

03.

Minőségi alakformálás

04.

Magas hatásfok

05.

Eredményes fejlődés

06.

Álmok elérése

Egyénre szabott edzések

A személyi edzés célja a minőségi alakformálás, az izomtónus és az erőnlét javítása, a magas hatásfok és az eredményes fejlődés biztosítása. Az életkori sajátosságoknak és az egyéni adottságoknak megfelelő edzések megtartása, beleértve a módszert és a gyakorlatok helyes kivitelezésének bemutatását és betanítását.

a személyi

edző

Kitartás + Önfegyelem = Eredmény

A személyi edzés állapotfelméréssel kezdődik, ahol pontos képet kapunk a vendég fizikai állapotáról, ezután megtervezzük magát az edzést és megkezdjük a tervszerű munkát. Edzővel dolgozni más, mint egyedül: kiválóan motivál és objektív visszajelzést ad arról, hogy hol tartunk.

Virtual Personal Training

Pre-recorded workout videos are so yesterday. F7 brings you the best virtual personal training option with live, 1-on-1, training sessions—all from the comfort of your home or any place on the world that you feel comfortable.

get fit from home

We offer live one-on-one personal training, via video call, anytime, anywhere. All you need to get started is an internet connection, a yoga mat and a set of dumbbells. Your trainer comes to you live in your living room and guides you step by step through the process.

01.
Live feedback
02.
Customized workouts
03.
Get fit from home
50 MINUTE SESSIONS
25 MINUTE SESSIONS
Csatlakozz hozzánk
Személyes adatok:
Kövess minket:
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.