Életmód tanácsadás

“Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent, az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy sohasem élt igazán.”

Dalai Láma Tendzin Gyaco

Táplálkozási és életmód tanácsadás

Az emberi szervezet, érzékeli a külvilágból és a belső környezetéből érkező ingereket. Ezt az információ áradatot fogja ő feldolgozni, és közvetíteni felénk. A probléma azzal van, hogy egyre kevésbé vagyunk erre érzékenyek. Olyan mint ha a hétköznapokban, nap mint nap lemondanánk az egészségünkről. Szervezetünk megállás nélkül jelez, mi pedig, vagy nem vesszük észre vagy nem tulajdonítunk neki nagy jelentőséget. Fizikai és mentális egészségünk is csak rajtunk múlik, de nem mindegy milyen áron! Kinek van ideje és kedve manapság órákat ülni a szakorvosi rendelőintézetekben? Az idő kerekét nem lehet megfordítani, csak rajtad múlik ezek a pillanatok, hogyan fognak telni. Boldogságban? Erőben? Egészségesen? A tudatosabb szemlélet az emberiség jövője. Bepillanthatsz az életembe. Megismerkedünk, elbeszélgetünk, én pedig minden tudásommal, illetve a munkám és az emberek iránti szeretetemmel felvértezve azon leszek, hogy segíthessek neked.

Irányítsd Te az életed!

Motiváció a

mindennapokra!

TALENTED and HIGHLY motivated

The trainers at F7 Fitness are full-blown rock stars who come from a variety of backgrounds/disciplines including strength & conditioning, figure competitions, bodybuilding, martial arts and boxing. We pride ourselves on having only incredibly high-caliber trainers available at reasonable and affordable rates.

Küldj üzenetet!

Kövess minket:
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.