Rólunk

A termet édesapám, Sándor Attila alapította 1991-ben. Nevét megelőzte a híre! Négyszeres világbajnok, négyszeres európabajnok és majdnem az összes magyar bajnokságot megnyerte, amin elindult, a közel 30 éves versenyzői pályafutása során.
Így szeretnénk tiszteletünket kifejezni és megköszönni azt a szeretetet, apai törődést, amit mindannyiunk számára nyújtott.
Még most is morajlik a terem falaiból a „Megcsinálod”-felkiáltás. 

A hang elcsitult, de a láng sosem alszik ki, erős léleknek bátor a szíve!

 „Megcsinálod!”
Sándor Attila

Küldetésünk

A Pomázon található Anna Fitness edzőterem már 30 éve áll a testépítők, body builderek, alakformálók, erőemelők szolgálatában.

Büszkék vagyunk rá, hogy a személyi edzéseink mellett kültéri edzéseink, életmód és táplálkozási tanácsadásaink segítségével egyre nagyobb számban tudjuk megmozgatni az alakformálásra vágyó embereket a térségben.

Történetünk

Az Anna Fitness edzőterem már a kezdetektől arra törekedett, hogy egy központi helyre gyűjtse az erőemelés, testépítés és alakformálás szerelmeseit. Ennek a fellegvárát sikerült megvalósítani Pomázon, egy családias környezetben.

Az edzőterem

Előző
Következő

GYIK

F7 Fitness has lots of training options available. Personal Training is offered in a one-on-one format lead by a certified personal trainer, providing a very personalized experience. Small group training is similar to personal training, only it’s more fun as there are typically 2-4 people in a session. Group Training include 5+ people and provide accountability and an energy-filled atmosphere that keeps you motivated.

Yes, we do! Making healthy happen should be as easy as possible and the option to take a quick shower after a workout is sometimes the difference between “I can work out” and “I can’t work out.” Our club has showers and bathrooms, and offer lockers.

F7 Fitness does not offer basketball courts or swimming pools.
While there isn’t a set age limit, our Fitness must comply with state laws on age requirements and age restrictions.
We offer Wifi. F7 Fitness has separate a Wifi password.
Kövess minket:
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.